Covid-19

Protocol Covid-19

Ook in deze tijden met aanvullende richtlijnen staan gastvrijheid, persoonlijke aandacht en service voor ons nog altijd centraal. Tegelijkertijd stellen we hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers.

Wij volgen alle richtlijnen van het RIVM  zoals die gepubliceerd zijn op: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19

In het bijzonder zijn er de volgende punten waarvoor wij uw aandacht willen vragen:

  • Een bezoek aan Slangevegt kan alleen op basis van reservering
  • Bij aankomst wordt u van harte welkom geheten en naar uw tafel begeleid
  • Bij deze plek, en ook op andere plaatsen, is er de mogelijkheid om uw handen te desinfecteren
  • Het is van belang om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten
  • Het is alleen mogelijk om met pin of creditcard te betalen. Na gebruik wordt het apparaat altijd direct gereinigd en gedesinfecteerd
  • Wanneer u ziekteverschijnselen heeft zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden) of koorts vragen wij u thuis te blijven en uw reservering te annuleren
  • Wanneer iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten vragen wij u thuis te blijven en uw reservering te annuleren

Onze maatregelen met betrekking tot logistiek:

  • Bij al onze medewerkers wordt bij aanvang de temperatuur opgenomen, bij een eventuele verhoging worden zij niet ter werk gesteld
  • Helaas kunnen wij uw jas niet aannemen maar is de garderobe wel beschikbaar om zelf uw jas op te hangen
  • De tafelindeling is zo gemaakt dat u altijd op ten minste 1,5 meter van onze andere gasten verblijft
  • De bediening en keukenbrigade ontsmetten regelmatig de werkplek en zijn of haar handen
  • Bij de koffie serveren wij verpakte suiker en koffiemelk

Onze maatregelen met betrekking tot reiniging & desinfectie

  • Bij het punt van ontvangst en op diverse plekken in het restaurant zijn er faciliteiten om uw handen te reinigen en te desinfecteren
  • De stoelen, de tafel en alles wat er op staat is vooraf gereinigd en gedesinfecteerd. Ook na uw vertrek wordt deze procedure direct uitgevoerd
  • Op uw tafel staat een flacon met handalcohol om op ieder gewenst moment uw handen te ontsmetten
  • Alle contactpunten, waaronder ook de toiletten, worden de gehele dag door ontsmet en gedesinfecteerd
  • Alle menukaarten inclusief de wijnkaart worden na gebruik altijd opnieuw gereinigd
  • Al het glaswerk, ook bierglazen, servies en bestek wordt na gebruik op 85 graden machinaal gereinigd
  • Het vuile en schone serviesgoed, bestek en glaswerk wordt strikt gescheiden van elkaar