Onze kaart

Menukaart van Slangevegt

Wij willen u verrassen en laten genieten. Innovatief en creatief combineren we de klassieke keuken met een moderne twist. Geef ons uw wensen aan. Onder leiding van chef-kok Patrick Hooijschuur werken we met verse ambachtelijke en biologische producten.

Samen met de beste leveranciers kiezen we zorgvuldig kwalitatieve producten als basis voor onze gerechten.

Wanneer u met een gezelschap komt groter dan 9 personen, serveren wij menu Slangevegt of Chef's menu. Dit kan in de vorm van een 3-,4- of 5-gangenmenu. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en het tempo tussen de gangen door waarborgen. Op de dag zelf kunt u aan tafel de keuze maken uit twee gerechten per gang.

 

Tot 9 personen: A la carte 
9-19  personen: Menu met keus in voor, hoofd en nagerecht
20-29 personen: Menu met keus in hoofdgerecht,vast voor- en nagerecht
Vanaf 30 personen: Vast menu

Een walking lunch/dinner is mogelijk vanaf 20 personen en geeft een informele en stijlvolle invulling aan uw receptie, lunch, diner of feest.